ZONNECENTER SUN-SIDE +Beauty


AUGUST REYERSLAAN38 38 3200 Aarschot
32+16695369 Klik om te bellen

Over ZONNECENTER SUN-SIDE +Beauty

Meer over ZONNECENTER SUN-SIDE +Beauty:

Al meer dan 30 jaar is Ergoline trendsetter en marktleider in de sector. Dankzij een voortdurende ontwikkeling zijn zij in staat de meest innovatieve technologieën en producten op de markt te brengen. Je hebt dus bij ZONNECENTER SUN.SIDE de meest geavanceerde zonnebanken ter beschikking én je kunt dankzij de professionele service optimaal en veilig bruinen.                          

Beste klanten,zoals jullie reeds op de hoogte zijn, is er een nieuwe software met Huid scanner.Hierdoor willen we jullie vragen om vanaf uw identiteitskaart bij de hand te hebben, zodoende dat we jullie huidtype kunnen registreren.Hierdoor zijn jullie dan niet verplicht om naar een huisarts te gaan om een attest te bekomen.Alvast bedankt 


Het ZONNECENTER is Steeds bemand en wij DESINFECTEREN de toestellen na elke zonnebeurt. Alles ligt voor jullie klaar in de 8 cabines, handdoekjes, brilletje, deodorant.

Zonder Afspraak

Gratis Parking

Sinds de lancering van de nieuwe Cellular 3 gelaatslijn van Anesi stromen de eerste enthousiaste reacties binnen. Ook deze klant, die zeer sceptisch stond tegenover een 'zoveelste' anti-age behandeling: “Ik heb het zelf zeer moeilijk om mee te gaan in de mooie beloftes van de cosmeticamerken over hun anti-age behandeling. Toen ik kennismaakte met de nieuwe Cellular 3 lijn, was ik dan ook niet overtuigd. Je zou na één behandeling van 45 min. al een duidelijke opvulling van fijne lijntjes en rimpels en een verstrakking van de gelaatscontouren opmerken. Uiteindelijk heb ik de Coffret toch getest bij mijn mama en toegegeven: de resultaten spreken voor zich. Ons mama was enorm enthousiast en gaat dan ook de aangewezen verkoopsproducten thuis verder gebruiken. Alvast bedankt voor de goede uitleg en ik hou jullie zeker op de hoogte over de resultaten op lange termijn!” Zelf ook nieuwsgierig naar de nieuwste Anesi-lijn of wil je vrijblijvend kennismaken met het merk? Kom dan naar één van onze gratis infosessies van Anesi. Inschrijven doe je online. Heb je de Cellular 3-lijn reeds uitgetest? We zijn benieuwd naar jullie ervaringen!

Foto's

Lightvision 2000

ZONNECENTER SUN-SIDE +Beauty in het kort

Diensten

Huidmeting
Verkoop van zonnebanken
Verkoop van zonnecosmetica
Zonnen
Zonnen onder power zonnebanken

Extra faciliteiten

Infrarood sauna
Sauna

Onze locatie

Logo ZONNECENTER SUN-SIDE +Beauty

ZONNECENTER SUN-SIDE +Beauty

ZONNECENTER SUN-SIDE +Beauty


AUGUST REYERSLAAN38 38 3200 Aarschot
32+16695369 Klik om te bellen